Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αιαντείου άναψε εχθές το βράδυ στο νησί μας από τον Δήμο Σαλαμίνας και την Κοινότητα Αιαντείου Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αιαντείου άναψε εχθές το βράδυ στο νησί μας από τον Δήμο Σαλαμίνας και την Κοινότητα Αιαντείου
Σαλαμίνα, 17.12.2021  Φαντασμαγορική ήταν η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της πλατείας του Αιαντείου στην λαμπερή γιορτή του Δήμου Σαλαμίνας και της Κοινότητας Αιαντείου... Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Αιαντείου άναψε εχθές το βράδυ στο νησί μας από τον Δήμο Σαλαμίνας και την Κοινότητα Αιαντείου

Σαλαμίνα, 17.12.2021

 Φαντασμαγορική ήταν η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της πλατείας του Αιαντείου στην λαμπερή γιορτή του Δήμου Σαλαμίνας και της Κοινότητας Αιαντείου χθες 16.12.2021.

Οι νότες και οι χοροί των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου πλαισίωσαν το σκηνικό μοναδικά ενώ ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου προσέφερε γλυκά και δώρα.

Τα παιδικά χαμόγελα θέλουμε να βλέπουμε. Αυτή είναι η ουσία όλων. Με αυτό στον νου μας συνεχίζουμε! Καλές γιορτές σε όλους!

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!