Συνάντηση του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Συνάντηση του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο
Σαλαμίνα, 16.12.2021  Στην σειρά συναντήσεων που είχε σήμερα, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου,  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.... Συνάντηση του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

Σαλαμίνα, 16.12.2021

 Στην σειρά συναντήσεων που είχε σήμερα, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου,  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γεώργιος Παναγόπουλος έγινε αποδεκτός στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και επισκέφτηκε τον Μακαριώτατο δωρίζοντας συμβολικά μια τριήρη τονίζοντας με αυτό την βαθύτατη ιστορία του τόπου μας καθώς και τον σημερινό της βαρυσήμαντο ρόλο.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν σε διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και έδωσαν σύντομα την υπόσχεση πως θα ξανασυναντηθούν αφού ο Αρχιεπίσκοπος δέχτηκε την πρόσκληση της επίσκεψης στο νησί της Σαλαμίνας όπως του απηύθυνε ο Δήμαρχος επισήμως.

Μετέφερε, επίσης, τις ευχές του προς όλους τους δημότες της Σαλαμίνας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!