Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο 5ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας από τον Δήμο Σαλαμίνας Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο 5ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας από τον Δήμο Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 19.12.2021   Ο Δήμος μας σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τον 5ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας. Οι συμμετοχές έφτασαν... Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ο 5ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας από τον Δήμο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 19.12.2021

  Ο Δήμος μας σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τον 5ο Πανελλήνιο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 520 και αθλητές απ’ όλη την χώρα έφτασαν στο νησί μας για να πάρουν μέρος στην σπουδαία διοργάνωση, που έλαβε χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Ν. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ και καλύφθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Τους αγώνες αλλά και την Σαλαμίνα τίμησε με την παρουσία του ο  Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκυο Στέφανος Ντούσκος. Ο Δήμος μας τίμησε τον Ολυμπιονίκη μας καθώς και τον προπονητή του και τεχνικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ κ.Gianni Postiglione.

Στους αγώνες εφαρμόστηκαν πολύ αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς η προάσπιση της υγείας των αθλητών είναι πάνω από κάθε μετάλλιο.

Η Σαλαμίνα μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις με απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Κωπηλατική  Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε καθώς και τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας (Ν.Α.Ο.Σ.) για την άψογη συνεργασία.

Η Σαλαμίνα είναι παρούσα και στον αθλητισμό. Η Σαλαμίνα ακούγεται παντού.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!