Η σιωπηλή πανδημία των ψυχικών νοσημάτων – Καθοριστική η έλλειψη κοινωνικής αλληλεπίδρασης Η σιωπηλή πανδημία των ψυχικών νοσημάτων – Καθοριστική η έλλειψη κοινωνικής αλληλεπίδρασης
Η ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» για την πανδημία του κορονοϊού και τις σιωπηλές πανδημίες των ψυχικών νοσημάτων. Μιλώντας στην... Η σιωπηλή πανδημία των ψυχικών νοσημάτων – Καθοριστική η έλλειψη κοινωνικής αλληλεπίδρασης

Η ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» για την πανδημία του κορονοϊού και τις σιωπηλές πανδημίες των ψυχικών νοσημάτων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» για το θλιβερό περιστατικό βίας από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ανέφερε ότι έχει τόσο πολύ μπλεχτεί η πραγματικότητα με τη φαντασία του καθενός.

«Δεν ξέρουμε πια ποιον να πιστέψουμε και ποιον να εμπιστευθούμε, ειδικότερα στις νεαρότερες ηλικίες» είπε η κ. Κανδαράκη και πρόσθεσε ότι αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης γίνεται επικίνδυνη για όλους μας.

Μιλώντας για την πανδημία και το πώς επηρεάζει τους νέους η ψυχολόγος επισήμανε ότι προφανώς υπάρχει αύξηση της αγχώδους διαταραχής και της κατάθλιψης που οφείλεται στην απουσία κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

ertnews.gr

error: Content is protected !!