Σύλλογος Αγίου Νικολάου Σύλλογος Αγίου Νικολάου
Το Δ.Σ του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας, συναντήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Αττικής κυρία Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.... Σύλλογος Αγίου Νικολάου

Το Δ.Σ του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Σαλαμίνας, συναντήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 με την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Αττικής κυρία Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα κυριότερα θέματα που απασχολούν την περιοχή του Αγίου Νικολάου. εΕιδικότερα συζητήθηκαν: Η υπερκοστολόγηση των τελών σύνδεσης στην αποχέτευση. Η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης του Αγίου Νικολάου στα πλαίσια της οποίας θα δοθεί λύση στο σημαντικό θέμα της διάσωσης του δασυλλίου από τη διάβρωση των πρανών του εδάφους, της δημιουργίας χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων, την κατασκευή πεζοδρομίων και άλλων παρεμβάσεων με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η αναδάσωση του λόφου του Αγίου Νικολάου που κάηκε πρόσφατα, η διάνοιξη των μονοπατιών και η ανάδειξη των δύο μισοερειπομένων μύλων που βρίσκονται στην κορυφή.

Η βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής. Το ενδιαφέρον της κας Αντιπεριφερειάρχη ήταν πολύ μεγάλο και μας υποσχέθηκε ότι θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην εξεύρεση λύσεων.

Την ευχαριστούμε και περιμένουμε στο προσεχές διάστημα θετικές εξελίξεις.

error: Content is protected !!