Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η δράση του Δήμου Σαλαμίνας “Μην το πετάς, χάρισέ το” Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η δράση του Δήμου Σαλαμίνας “Μην το πετάς, χάρισέ το”
Σαλαμίνα,29.12.2021 Όλοι ανεξαιρέτως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δράσης του Δήμου Σαλαμίνας “Μην το πετάς, χάρισέ το” με αίσθημα αλληλεγγύης και συνέβαλλαν ώστε να μην... Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η δράση του Δήμου Σαλαμίνας “Μην το πετάς, χάρισέ το”

Σαλαμίνα,29.12.2021

Όλοι ανεξαιρέτως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δράσης του Δήμου Σαλαμίνας “Μην το πετάς, χάρισέ το” με αίσθημα αλληλεγγύης και συνέβαλλαν ώστε να μην λείψει από κανένα παιδί το χαμόγελο του!

Με την βοήθεια σας, πολλά παιδιά του νησιού μας θα λάβουν και φέτος δώρα για τις γιορτές.

Τα παιχνίδια γέμισαν την αίθουσα του Δημαρχείου μα πάνω απ’όλα πολλά σπίτια θα γεμίσουν παιδικά χαμόγελα.

Αυτή η πρωτοβουλία υποστήριξης  στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για τη διαχείριση των υλικών αγαθών, μέσω της ανταλλαγής και της αντιπροσφοράς και στην ανάπτυξη της αλληλεγγύης.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την προσφορά αυτή και ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια και τη συνεισφορά!

Όλο το χρόνο, αλλά ακόμα περισσότερο τις εορταστικές αυτές ημέρες προσπαθούμε να βοηθούμε όσο μπορούμε και να παρακινούμε με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αλλά και όσους περισσότερους μπορούν να συμμετέχουν.

Στην Σαλαμίνα κανείς δεν είναι μόνος και αποδεικνύεται!χαρά στα Κανάκια.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!