Αναβαθμισμένη εφαρμογή του «myAthenspass» από το Δήμο Αθηναίων για διευκόλυνση των οδηγών στη στάθμευση των οχημάτων τους Αναβαθμισμένη εφαρμογή του «myAthenspass» από το Δήμο Αθηναίων για διευκόλυνση των οδηγών στη στάθμευση των οχημάτων τους
Μια νέα δυνατότητα για ακόμη πιο εύκολη στάθμευση των οχημάτων τους, παρέχει από σήμερα στους οδηγούς ο δήμος της Αθήνας μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής... Αναβαθμισμένη εφαρμογή του «myAthenspass» από το Δήμο Αθηναίων για διευκόλυνση των οδηγών στη στάθμευση των οχημάτων τους

Μια νέα δυνατότητα για ακόμη πιο εύκολη στάθμευση των οχημάτων τους, παρέχει από σήμερα στους οδηγούς ο δήμος της Αθήνας μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής του «myAthenspass».

   Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, οι οδηγοί αξιοποιώντας τη συγκεκριμένη εφαρμογή, μπορούν πλέον να προγραμματίζουν την έναρξη της στάθμευσης των οχημάτων τους «ακόμη και εκτός ωραρίου λειτουργίας της ελεγχόμενης στάθμευσης, προκειμένου να ενεργοποιείται αυτόματα κατά την έναρξή της (στις 9 π.μ.)». Συγκεκριμένα, ο οδηγός – χρήστης της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να αγοράσει γρήγορα και αξιόπιστα, χρόνο στάθμευσης για το όχημά του από όπου και αν βρίσκεται, με έξι «βήματα» μέσω του κινητού του τηλεφώνου, τα οποία είναι τα εξής:

   Το πρώτο, η εγκατάσταση: Αναζητήστε το «myAthensPass» στο Play Store για συσκευές Android (http://bit.ly/googleplayMAP) ή στο App Store για συσκευές iOS (http://bit.ly/appstoreMAP) και εγκαταστήστε το στο smartphone. Το δεύτερο, εγγραφή και είσοδος: Ακολουθήστε τις οδηγίες και συμπληρώστε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, ώστε να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας. Το τρίτο, προσθήκη κάρτας αγορών: Στο μενού «πορτοφόλι» εισάγετε τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας (debit, credit ή prepaid).Το τέταρτο, αγορά εισιτηρίου: Αγοράστε το επιθυμητό ποσό (από Euro 0,5 έως Euro 20). Το πέμπτο η ενεργοποίηση στάθμευσης: Εντοπίστε τη θέση σας στον χάρτη, επιλέξτε τον χρόνο στάθμευσης (30′ – 180′), εισάγετε τον αριθμό πινακίδας του οχήματός σας (ελληνική ή διεθνής) χωρίς κενό ή παύλα και ενεργοποιήστε τη στάθμευσή σας. Και το έκτο η ενημέρωση: Ακριβώς 10′ πριν λήξει ο χρόνος στάθμευσης, θα ενημερωθείτε από την εφαρμογή με ειδοποίηση (notification), ώστε να τον ανανεώσετε με μία μόνο κίνηση, σε περίπτωση που το επιθυμείτε.

   Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του δήμου, ήδη, περισσότεροι από 100.000 οδηγοί έχουν χρησιμοποιήσει την εφαρμογή «myAthensPass», προκειμένου να αγοράσουν ηλεκτρονικά χρόνο στάθμευσης σε μία από τις 3.500 θέσεις των ζωνών ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Αθηναίων. Σε καθημερινή βάση, μέσω της εφαρμογής, καταγράφονται περισσότερες από 3.000 σταθμεύσεις. Το ωράριο λειτουργίας της ελεγχόμενης στάθμευσης είναι από Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00 και το Σάββατο 09:00 – 16:00.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!