Ποιοι εργαζόμενοι χρειάζονται μόνο rapid test για να λάβουν άδεια – Και ποιοι PCR Ποιοι εργαζόμενοι χρειάζονται μόνο rapid test για να λάβουν άδεια – Και ποιοι PCR
Για να «καλυφθεί» η απουσία από την εργασία όσων υπαλλήλων διαγιγνώσκονται θετικοί στον κορονοϊό Για τους εργαζόμενους που έχουν εμβολιαστεί δεν χρειάζεται μοριακό τεστ για να είναι καλυμμένοι... Ποιοι εργαζόμενοι χρειάζονται μόνο rapid test για να λάβουν άδεια – Και ποιοι PCR

Για να «καλυφθεί» η απουσία από την εργασία όσων υπαλλήλων διαγιγνώσκονται θετικοί στον κορονοϊό

Για τους εργαζόμενους που έχουν εμβολιαστεί δεν χρειάζεται μοριακό τεστ για να είναι καλυμμένοι στην εργασία τους, εφόσον νοσήσουν από κορονοϊό, αλλά αρκεί το θετικό rapid test, που θα αναρτηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα από τους φαρμακοποιούς ή τα διαγνωστικά κέντρα.

Αυτό διευκρίνισε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, στον Ant1, μετά το αλαλούμ που επικρατεί σχετικώς με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να «καλυφθεί» η απουσία από την εργασία όσων υπαλλήλων διαγιγνώσκονται θετικοί στον κορονοϊό.

Μάλιστα, όπως διαβεβαίωσε η κ. Γκάγκα εντός της ημέρας θα υπάρξει επίσημη σχετική ανακοίνωση.

Αντίθετα οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε μοριακό τεστ, και εφόσον βγει θετικό, να το καταθέτουν ώστε να λάβουν την άδεια που τους αναλογεί.

imerisia.gr

error: Content is protected !!