Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου επιχειρήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ) συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου επιχειρήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ) συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 7.01.2022 Ο κ. Δημήτρης Φανουργάκης, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου επιχειρήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ), συνάντησε τον... Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου επιχειρήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ) συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 7.01.2022

Ο κ. Δημήτρης Φανουργάκης, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου επιχειρήσεων ναυπηγικής βιομηχανίας και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ), συνάντησε τον κ. Γιώργο Παναγόπουλο, Δήμαρχο Σαλαμίνας, στο Δημαρχείο Σαλαμίνας την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022.

Καινοτόμες ιδέες, προσανατολισμός συγκριτικού πλεονεκτήματος, επιχειρηματικότητα και σχεδιασμός στην ατζέντα του νέου έτους τέθηκαν υπό συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις και πρωτοβουλίες σε πολύ θετικό κλίμα.

Τονίστηκε η σημασία ενίσχυσης των παραγωγικών παραγόντων και της λειτουργικότητας που θα προσδώσει στην Σαλαμίνα επιπλέον μορφή και παρουσία στον κόσμο της σύγχρονης οικονομίας και στρατηγικών επιλογών.

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΝΑΒΙ δώρισε συμβολικά στον Δήμαρχο Σαλαμίνας το ημερολόγιο του Συνδέσμου για το νέο έτος ανταλλάσσοντας ευχές και ανανεώνοντας το ραντεβού τους σύντομα.

Η Σαλαμίνα έχει πλάνο.

Συνεχίζουμε!

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!