Ο Δήμος Σαλαμίνας σε ετοιμότητα για το ανοιγμα των σχολείων Ο Δήμος Σαλαμίνας σε ετοιμότητα για το ανοιγμα των σχολείων
Σαλαμίνα, 9.01.2022 Ενόψει της επανέναρξης λειτουργίας των σχολείων, οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας έχουν έγκαιρα διανείμει στις σχολικές μονάδες τα αναλογούντα ποσά από... Ο Δήμος Σαλαμίνας σε ετοιμότητα για το ανοιγμα των σχολείων

Σαλαμίνα, 9.01.2022

Ενόψει της επανέναρξης λειτουργίας των σχολείων, οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας έχουν έγκαιρα διανείμει στις σχολικές μονάδες τα αναλογούντα ποσά από την Δ’ κατανομή, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα λειτουργικά έξοδα.

Όσον αφορά τα selftest, όπως έχει ενημερώσει σχετικά η Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά τους Διευθυντές και τις Προϊσταμένες των σχολικών μονάδων, σε περίπτωση που επιθυμούν οι τελευταίοι, δύνανται να παραλάβουν σήμερα Κυριακή 9.1.2021 απόθεμα σε selftest από την έδρα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής στον Πειραιά.

Οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας έχουν προνοήσει να προμηθευτούν με δικές τους δαπάνες επιπλέον selftest για την κάλυψη ενδεχόμενης έλλειψης τους κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας των σχολείων.

Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα, προκειμένου να συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!