2022 τόνους ανακύκλωσης το εξάμηνο, ευχόμαστε να έχουμε στη Σαλαμίνα, αυτό το έτος! 2022 τόνους ανακύκλωσης το εξάμηνο, ευχόμαστε να έχουμε στη Σαλαμίνα, αυτό το έτος!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα. Ο δήμος μας, αρχικά καθορίζει του τρόπους όπου θα μπορεί ο κάθε πολίτης να... 2022 τόνους ανακύκλωσης το εξάμηνο, ευχόμαστε να έχουμε στη Σαλαμίνα, αυτό το έτος!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα.

Ο δήμος μας, αρχικά καθορίζει του τρόπους όπου θα μπορεί ο κάθε πολίτης να ανακυκλώνει και μετά ζητά να ανακυκλώνουν όσο περισσότερο γίνεται.

Σε αυτό το πλαίσιο, εκτός των άλλων, μοιράσαμε ειδικές τσάντες ανακύκλωσης μαζί με φυλλάδια, σε μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος της παραλίας και όχι μόνο, όπου εκεί παράγεται μεγάλη ποσότητα ανακύκλωσης.

Η δράση αυτή έχει σκοπό, αρχικά να ενημερώσουμε το προσωπικό των επιχειρήσεων για την ‘διαλογή στην πηγή’ και κατά δεύτερον να τους βοηθήσουμε έτσι ώστε να αυξηθεί το ποσοστό τους στην ανακύκλωση.

Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε, τα οποία υλοποιούνται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο νησί.

Με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Θ. Παναγόπουλο μαζί με όλους εμάς τους συνεργάτες του και φυσικά την υπηρεσία καθαριότητας, βάζουμε υψηλούς στόχους, και δουλεύουμε σκληρά για να τους πετύχουμε.

Αντώνης Βακάλης
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

error: Content is protected !!