Στης ακρίβειας τον καιρό, νέες αυξήσεις στα φέρρυ μποτ, νέες επιβαρύνσεις στους κατοίκους της Σαλαμίνας Στης ακρίβειας τον καιρό, νέες αυξήσεις στα φέρρυ μποτ, νέες επιβαρύνσεις στους κατοίκους της Σαλαμίνας
Αθήνα 11.01.2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: Στης ακρίβειας τον καιρό, νέες αυξήσεις στα φέρρυ μποτ, νέες επιβαρύνσεις στους κατοίκους της Σαλαμίνας Με Αναφορά του προς... Στης ακρίβειας τον καιρό, νέες αυξήσεις στα φέρρυ μποτ, νέες επιβαρύνσεις στους κατοίκους της Σαλαμίνας

Αθήνα 11.01.2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Στης ακρίβειας τον καιρό, νέες αυξήσεις στα φέρρυ μποτ, νέες επιβαρύνσεις στους κατοίκους της Σαλαμίνας

Με Αναφορά του προς τoν Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρύφων Αλεξιάδης, φέρνει στη Βουλή την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας για την αιφνίδια πρωτοχρονιάτικη αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της πορθμειακής γραμμής Σαλαμίνας – Περάματος.

Με το Δελτίο Τύπου το Εργατικό Κέντρο διατυπώνει τη διαμαρτυρία του για την επιπλέον επιβάρυνση, μέσα στο γενικότερο κύμα ακρίβειας, που υφίστανται ιδίως οι εργαζόμενοι μόνιμοι κάτοικοι της Σαλαμίνας που πηγαινοέρχονται καθημερινά στις εργασίες τους μέσω της συγκεκριμένης γραμμής. Υπενθυμίζει το πάγιο αίτημα  για έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων – το οποίο δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ, σε αντίθεση με άλλες πορθμειακές γραμμές –  για τους εργαζόμενους μόνιμους κατοίκους του νησιού  που χρησιμοποιούν τη γραμμή για μετάβαση στην εργασία τους κατά τις εργάσιμες ημέρες και ζητά από του υπουργείο να εξετάσει τους λόγους και τη νομιμότητα των συγκεκριμένων αυξήσεων.

Ο Τρ. Αλεξιάδης συντασσόμενος με το δίκαιο αίτημα του Εργατικού Κέντρου  Σαλαμίνας ζητά ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο και απαντήσεις στα ερωτήματα.

Επισυνάπτεται η Αναφορά του βουλευτή και το Δελτίο Τύπου του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας.

error: Content is protected !!