Σύλλογος Γονέων στον Εύοσμο πέτυχε τιμές 28 ευρώ για μοριακό τεστ και 4 ευρώ για rapid Σύλλογος Γονέων στον Εύοσμο πέτυχε τιμές 28 ευρώ για μοριακό τεστ και 4 ευρώ για rapid
Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του 20ού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μοριακό τεστ με κόστος 28 ευρώ, μετά τη... Σύλλογος Γονέων στον Εύοσμο πέτυχε τιμές 28 ευρώ για μοριακό τεστ και 4 ευρώ για rapid

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του 20ού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μοριακό τεστ με κόστος 28 ευρώ, μετά τη συμφωνία που εξασφάλισε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με τοπικό διαγνωστικό κέντρο. Ο Σύλλογος εξασφάλισε τιμή 4 ευρώ για το rapid test.

Την ώρα που η τιμή του πλαφόν για τη διενέργεια ενός μοριακού τεστ είναι στα 47 ευρώ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, εξασφάλισε συμφωνία προς 28 ευρώ για το κάθε τεστ.

Πρόσβαση θα έχουν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, μετά τη συμφωνία του Συλλόγου με το διαγνωστικό κέντρο «ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ», το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Ευόσμου.

Ο Σύλλογος εξασφάλισε επίσης πολύ χαμηλή τιμή και για rapid test, το οποίο θα γίνεται σε φαρμακείο της περιοχής προς 4 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, «αυτή τη δύσκολη περίοδο που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, ο Σύλλογος μας με αποφασιστικότητα και εύστοχες πρωτοβουλίες, θωρακίζει όλα τα μέλη του προσφέροντας επιλογές, εξοικονόμηση χρημάτων και ευελιξία για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που ελπίζουμε να εκλείψει σύντομα».

ieidiseis.gr

error: Content is protected !!