Η αύξηση των εισιτηρίων στην πορθμειακή γραμμή Παλούκια – Πέραμα Η αύξηση των εισιτηρίων στην πορθμειακή γραμμή Παλούκια – Πέραμα
ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ... Η αύξηση των εισιτηρίων στην πορθμειακή γραμμή Παλούκια – Πέραμα

ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΘΜΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΛΟΥΚΙΑ- ΠΕΡΑΜΑ.ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΡΙΟ – ΑΝΤΙΡΡΙΟ

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η Πορθμειακή γραμμή Παλούκια – Πέραμα όσο και αυτή της Φανερωμένης, είναι επί της ουσίας μία αστική συγκοινωνία στην οποία πηγαινοέρχονται καθημερινά χιλιάδες οχήματα και επιβάτες οι οποίοι πηγαινοέρχονται στην μεγάλη πλειοψηφία στις εργασίες τους.

Εύλογα είναι τα ερωτήματα:

Πως είναι δυνατόν η χρέωση αυτοκινήτων και μηχανάκια, να έχουν φθηνότερη τιμή στα Πορθμεία Ρίο – Αντίρριο ενώ η απόσταση είναι μεγαλύτερη;

Πως είναι δυνατόν οι πολίτες να πηγαινοέρχονται δωρεάν στη γραμμή Ρίο Αντίρριο και εδώ να πληρώνουν;Αξίζει να διαβάσετε τι αναφέρει τοπικό site στην Πάτρα.

«To Πορθμείο Ρίο – Αντίρριο παρά την κατασκευή της Γέφυρας, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του διακινώντας χιλιάδες επιβάτες και οχήματα σε καθημερινή βάση.

Μάλιστα η κατασκευή της Γέφυρας και η δημιουργία ανταγωνισμού έριξε τις τιμές των εισιτηρίων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πεζοί επιβάτες διακινούνται δωρεάν, πράγμα που δίνει την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν μία μικρή κρουαζιέρα Ρίο – Αντίρριο και αντίστοιχα».

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ως πολιτικό όργανο, υποχρεούται να συζητήσει και να αποφασίσει για ένα θέμα που απασχολεί χιλιάδες πολίτες του νησιού μας και εκεί θα έχω την ευκαιρία να πω περισσότερες λεπτομέρειες.

Για το θέμα έκαναν επερώτηση στη Βουλή οι Βουλευτές Β Πειραιά κ. Τρύφων Αλεξιάδης, κ. Γιάννης Ραγκούσης και η κα Φωτεινή Μπακαδήμα.

Μάνος Δερτούζος

error: Content is protected !!