Διευθετήθηκε το θέμα με τα rapid test για τους μαθητές που διενεργούνται στο Κ.Υ. Σαλαμίνας Διευθετήθηκε το θέμα με τα rapid test για τους μαθητές που διενεργούνται στο Κ.Υ. Σαλαμίνας
Διευθετήθηκε το θέμα με τα rapid test για τους μαθητές που διενεργούνται στο Κ.Υ. Σαλαμίνας και αφορούν περιπτώσεις, όπου τα κρούσματα διαπιστώνονται Παρασκευή βράδυ,... Διευθετήθηκε το θέμα με τα rapid test για τους μαθητές που διενεργούνται στο Κ.Υ. Σαλαμίνας

Διευθετήθηκε το θέμα με τα rapid test για τους μαθητές που διενεργούνται στο Κ.Υ. Σαλαμίνας και αφορούν περιπτώσεις, όπου τα κρούσματα διαπιστώνονται Παρασκευή βράδυ, Σάββατο, Κυριακή ή οποιαδήποτε αργία.

Στις περιπτώσεις αυτές, τα rapid test για τον προληπτικό έλεγχο των στενών επαφών θα πραγματοποιούνται Δευτέρα ή την επόμενη ημέρα των εκάστοτε αργιών. 

Έτσι, οι οικογένειες των μαθητών, που πρέπει να κάνουν rapid test δεν θα χρειάζεται να υποβάλλονται στην δαπάνη διενέργειας τους εντός του σαββατοκύριακου (ή της αργίας) και θα μπορούν οι μαθητές να κάνουν το rapid test την Δευτέρα (όταν τα κρούσματα διαπιστώνονται Παρασκευή βράδυ, Σάββατο, Κυριακή) ή την επομένη της αργίας.

Οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας είχαν θέσει το ζήτημα αυτό στην Διοικούσα Επιτροπή του Κ.Υ. Σαλαμίνας, η οποία και έδωσε λύση.

Ευχαριστούμε θερμά την Διοικούσα Επιτροπή του Κ.Υ. Σαλαμίνας που σε ένα ακόμη θέμα και ειδικά σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες βοηθά ουσιαστικά τους συμπολίτες μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!