Το «γαλάζιο» οργανόγραμμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 – Ο ρόλος του νέου γραμματέα της ΝΔ Το «γαλάζιο» οργανόγραμμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 – Ο ρόλος του νέου γραμματέα της ΝΔ
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ota.gr μετά και την ολοκλήρωση των ανακατατάξεων στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με την εκλογή και του νέου γραμματέα Παύλου Μαρινάκη, μπαίνουν... Το «γαλάζιο» οργανόγραμμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 – Ο ρόλος του νέου γραμματέα της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-ota.gr μετά και την ολοκλήρωση των ανακατατάξεων στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με την εκλογή και του νέου γραμματέα Παύλου Μαρινάκη, μπαίνουν σε τροχιά οργάνωσης και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Ο νέος γραμματέας, μαθαίνουμε, ότι ήδη έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την άρτια οργάνωση του κομματιού αυτού, ώστε οι αυτοδιοικητικές εκλογές να βρουν έτοιμο το κυβερνών κόμμα και κυρίως με τους καλύτερους υποψήφιους.

Μάλιστα οι περιοδείες που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα, ανά την Ελλάδα, θα έχουν και έντονο αυτοδιοικητικό στίγμα καθώς η πρόθεση του Μαξίμου είναι να υπάρξει ανανέωση σε πρόσωπα και «γαλάζια» χρίσματα.

Για τον σκοπό αυτό θα συσταθεί η ανάλογη επιτροπή των «σοφών» αλλά αυτή τη φορά χωρίς τον Νικήτα Κακλαμάνη στην «κορυφή» καθώς ο ίδιος μάλλον επιθυμεί να ψηθούν και οι νεότεροι του κομματικού μηχανισμού αλλά λογικά δε θα θέλει να ξαναπεράσει τον ίδιο «γολγοθά» με το 2019, αν και με θριαμβευτικό αποτέλεσμα.

e-ota.gr

error: Content is protected !!