Μέσω ψηφιακής πλατφόρμας η κορυφαία έκθεση παιχνιδιών της Νυρεμβέργης, Spielwarenmesse 2022 Μέσω ψηφιακής πλατφόρμας η κορυφαία έκθεση παιχνιδιών της Νυρεμβέργης, Spielwarenmesse 2022
Μέσω της πλατφόρμας Spielwarenmesse Digital θα συναντηθούν, φέτος, εκθέτες και επισκέπτες της κορυφαίας έκθεσης παιχνιδιών στον κόσμο, Spielwarenmesse 2022, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη... Μέσω ψηφιακής πλατφόρμας η κορυφαία έκθεση παιχνιδιών της Νυρεμβέργης, Spielwarenmesse 2022

Μέσω της πλατφόρμας Spielwarenmesse Digital θα συναντηθούν, φέτος, εκθέτες και επισκέπτες της κορυφαίας έκθεσης παιχνιδιών στον κόσμο, Spielwarenmesse 2022, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νυρεμβέργη και της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

   Η έκθεση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022 και λόγω της έκτασης και των συνεπειών της νέας μετάλλαξης Omicron της Covid-19, η Spielwarenmesse eG αποφάσισε η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί, κατά το ίδιο διάστημα, ψηφιακά.

   Στο πλαίσιο αυτό, οι εκθέτες, οι ειδικοί λιανοπωλητές και οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μπορούν να «συναντηθούν» στην πλατφόρμα Spielwarenmesse Digital.

   «Αγωνιστήκαμε σκληρά για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τη ζωντανή εκδήλωση και λάβαμε αρχικά ισχυρή υποστήριξη από τις αγορές παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Christian Ulrich, εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της Spielwarenmesse eG. Ένας μεγάλος αριθμός προμηθευτών χωρίς διεθνή δίκτυα διανομής απηύθυνε έκκληση στους διοργανωτές ακόμη και τον Δεκέμβριο για τη συνέχιση της έκθεσης, η οποία χαρακτηρίζεται σημαντική για τις διεθνείς επιχειρήσεις, ωστόσο οι συνθήκες της πανδημίας δεν επέτρεψαν στην Spielwarenmesse eG να προχωρήσει σε δια ζώσης διοργάνωση και για τον λόγο αυτό επέλεξε τη λύση της διαδικτυακής έκθεσης.

   Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την Spielwarenmesse Digital, αλλά και για τη συμμετοχή του στην επόμενη έκθεση, να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!