Οι παρεμβάσεις του Δήμου Σαλαμίνας στα σχολεία συνεχίζονται με την επισκευή του Νηπιαγωγείου Κακής Βίγλας Οι παρεμβάσεις του Δήμου Σαλαμίνας στα σχολεία συνεχίζονται με την επισκευή του Νηπιαγωγείου Κακής Βίγλας
Σαλαμίνα, 19.01.2022   Ο Δήμος Σαλαμίνας εργάζεται μεθοδικά με στόχο να καλύψει το σύνολο των αναγκών στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας. Αξίζει να σημειωθεί,... Οι παρεμβάσεις του Δήμου Σαλαμίνας στα σχολεία συνεχίζονται με την επισκευή του Νηπιαγωγείου Κακής Βίγλας

Σαλαμίνα, 19.01.2022

  Ο Δήμος Σαλαμίνας εργάζεται μεθοδικά με στόχο να καλύψει το σύνολο των αναγκών στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι, σχετικές εργασίες έχουν πραγματοποιηθεί ήδη στο σύνολο των σχολικών συγκροτημάτων.

Στην προκειμένη περίπτωση, σε ένα από τα πιο παλαιά σχολεία του νησιού, το Νηπιαγωγείο Κακής Βίγλας, προχωρήσαμε σε έγκαιρη επισκευή με παρεμβάσεις σε ό,τι κρίθηκε απολύτως απαραίτητο.

Συγκεριμένα, ο Δήμος Σαλαμίνας:

 ▪κατασκευάσε νέα μόνωση στην ταράτσα του σχολείου

▪τοποθέτησε πλάκες ασφαλείας σε μέρος της αυλής και νέο δάπεδο τύπου βιομηχανικό στην υπόλοιπη αυλή του σχολείου.

Πλέον τα παιδιά του σχολείου μπορούν να κάνουν μάθημα σε απολύτως κατάλληλες συνθήκες και να παίζουν με ασφάλεια στην αυλή. Η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί κύρια προτεραιότητα μας και το συνολικό μας πλάνο εκτελείται με βάση αυτό.

Συνεχίζουμε!

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!