Ο Δήμος Σαλαμίνας σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας Ο Δήμος Σαλαμίνας σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας
Σαλαμίνα, 21.01.2022  Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Σαλαμίνας ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να «χτυπήσει» τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Συγκεκριμένα, τόσο τα οχήματα του Δήμου... Ο Δήμος Σαλαμίνας σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας

Σαλαμίνα, 21.01.2022

 Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Σαλαμίνας ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται να «χτυπήσει» τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Συγκεκριμένα, τόσο τα οχήματα του Δήμου όσο και το προσωπικό βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επικρατήσουν με τα βασικά του χαρακτηριστικά να είναι οι πυκνές χιονοπτώσεις καθώς και η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα, ο Δήμος Σαλαμίνας:

▪︎ Έχει προμηθευτεί έγκαιρα επαρκή ποσότητα αλατιού.

▪︎Έχει θέσει όλα τα οχήματα σε ετοιμότητα

▪︎Έχει θέσει όλο το προσωπικό σε επιφυλακή

▪︎Διαθέτει από αύριο στις 09.00πμ και για όσο χρειαστεί τις αίθουσες Μπόγρη στο Δημαρχείο και την αίθουσα Μελά στην κοινότητα Αμπελακίων στην διάθεση των πολιτών.

▪︎Έχει έλθει σε συνεννόηση με ιδιώτες που διαθέτουν κατάλληλα οχήματα, ώστε αν χρειαστεί να συνδράμουν στο έργο μας.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας επιβεβαιώνει πως ο Δήμος είναι σε αυξημένη ετοιμότητα,ώστε πιθανά έκτακτα περιστατικά που προκύψουν να αντιμετωπιστούν καταλλήλως.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!