Ο γενικός γραμματέας Διονύσου, Χρήστος Μπακούρος, εξελέγη στο ΔΣ του «Κλεισθένη» Ο γενικός γραμματέας Διονύσου, Χρήστος Μπακούρος, εξελέγη στο ΔΣ του «Κλεισθένη»
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Ο.Τ.Α. «Κλεισθένης», εξελέγη στις χθεσινές αρχαιρεσίες ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Διονύσου, Χρήστος Μπακούρος. Οικονομολόγος με σημαντική εμπειρία... Ο γενικός γραμματέας Διονύσου, Χρήστος Μπακούρος, εξελέγη στο ΔΣ του «Κλεισθένη»

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Ο.Τ.Α. «Κλεισθένης», εξελέγη στις χθεσινές αρχαιρεσίες ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Διονύσου, Χρήστος Μπακούρος.

Οικονομολόγος με σημαντική εμπειρία στην δημόσια διοίκηση συμμετέχει και στην Εξελεγκτική Επιτροπή του «Κλεισθένη».

Σε δήλωση του ευχαριστεί τους συναδέλφους Γενικούς Γραμματείς για την συμμετοχή και την τιμή που του έκαναν να τον εκλέξουν στην Εξελεγκτική Επιτροπή, ως Γενικό Γραμματέα του Δήμου Διονύσου, στην Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Ο.Τ.Α. Κλεισθενης.

Όπως αναφέρει, «στόχος μας είναι η ανάδειξη της θεσμικής ιδιότητας του Γενικού Γραμματέα, ως του σημαντικότερου συνδέσμου μεταξύ αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων των Ο.Τ.Α., προς όφελος της κοινωνίας και των Δημοτών των πόλεων που υπηρετούμε».

otavoice.gr

error: Content is protected !!