Αστυνομική ταυτότητα στο κινητό για κάθε χρήση Αστυνομική ταυτότητα στο κινητό για κάθε χρήση
Για τις δράσεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στις οποίες περιλαμβάνεται η αστυνομική ταυτότητα για κάθε χρήση στο κινητό μας τηλέφωνο, μίλησε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Ψηφιακής... Αστυνομική ταυτότητα στο κινητό για κάθε χρήση

Για τις δράσεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στις οποίες περιλαμβάνεται η αστυνομική ταυτότητα για κάθε χρήση στο κινητό μας τηλέφωνο, μίλησε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Συγκεκριμένα, είπε στον ΑΝΤ1 πως «στο τέλος Μαρτίου υπολογίζουμε να υπάρχει στο κινητό τηλέφωνο μας το δίπλωμα οδήγησης, ενώ σύντομα θα έχουμε στο κινητό και την αστυνομική ταυτότητα μας για κάθε νόμιμη χρήση. Σήμερα έχουμε μόνο απόσπασμα της ταυτότητας για να γίνεται η επιβεβαίωση των πιστοποιητικών εμβολιασμού, στο τέλος Μαρτίου θα είναι για όλες τις χρήσεις».

Ο κ. Γεωργαντάς προσέθεσε πάντως πως «προχωράει και η έκδοση των νέων ταυτοτήτων, θα αργήσει λίγο, αλλά προχωράμε για να έχουμε μια σύγχρονη ταυτότητα».

Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο κ. Γεωργαντάς, «μέσα στις επόμενες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα για το άυλο διαζύγιο, στην οποία ο πολίτης θα μπαίνει πάντοτε μαζί με τον δικηγόρο του».

ethnos.gr

error: Content is protected !!