Έκλεισαν οι δημόσιες υπηρεσίες λόγω κακοκαιρίας Έκλεισαν οι δημόσιες υπηρεσίες λόγω κακοκαιρίας
Οι υπηρεσίες του Δημοσίου έκλεισαν λόγω του χιονιά – Η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών. «Ρολά» κατέβασε το Δημόσιο εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς». Με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών,... Έκλεισαν οι δημόσιες υπηρεσίες λόγω κακοκαιρίας

Οι υπηρεσίες του Δημοσίου έκλεισαν λόγω του χιονιά – Η εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών.

«Ρολά» κατέβασε το Δημόσιο εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, καλούνται οι επικεφαλής εκάστης δημόσιας υπηρεσίας για την αποδέσμευση του προσωπικού τους στις 12.00 μ.μ. της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου.

Εξυπακούεται ότι η πρόωρη αποχώρηση επιτρέπεται για εκείνους τους υπαλλήλους, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ως εκ τούτου με ευθύνη του επικεφαλής κάθε δημόσιας υπηρεσίας, θα επιτραπεί η πρόωρη αποχώρηση εκείνων των υπαλλήλων, τα καθήκοντα των οποίων δεν συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των συνεπειών της τρέχουσας κακοκαιρίας και αντιστοίχως θα συντονιστούν και θα εξασφαλιστεί η στελέχωση εκείνων των υπηρεσιών του φορέα τους, οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος προς αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις έκτακτες καιρικές συνθήκες.

ieidiseis.gr

error: Content is protected !!