Οικονόμου για πιθανότητα κήρυξης αργίας την Τρίτη λόγω «Ελπίδας»: Θα πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί Οικονόμου για πιθανότητα κήρυξης αργίας την Τρίτη λόγω «Ελπίδας»: Θα πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί
Στις προσπάθειες διαχείρισης των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα μας τις τελευταίες ώρες αναφέρθηκε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης... Οικονόμου για πιθανότητα κήρυξης αργίας την Τρίτη λόγω «Ελπίδας»: Θα πάρουμε όποιο μέτρο χρειαστεί

Στις προσπάθειες διαχείρισης των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν τη χώρα μας τις τελευταίες ώρες αναφέρθηκε κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, εν μέσω της επέλασης της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

«Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική αναμένεται να ενταθούν τις μεσημεριανές ώρες ενώ δύσκολες θα συνεχίσουν να είναι οι συνθήκες και αύριο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε πλήρη ανάπτυξη προκειμένου να παρεμβαίνει σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου χρειάζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί η κακοκαιρία», ανέφερε.

cnn.gr

error: Content is protected !!