Η μεγάλη αλλαγή στο Facebook Η μεγάλη αλλαγή στο Facebook
Αλλαγές φέρνει το Facebook όσον αφορά στη φωτογραφία προφίλ των χρηστών. Συγκεκριμένα, έπειτα από επτά χρόνια καταργείται η επιλογή του Facebook αντί για φωτογραφία προφίλ ο... Η μεγάλη αλλαγή στο Facebook

Αλλαγές φέρνει το Facebook όσον αφορά στη φωτογραφία προφίλ των χρηστών. Συγκεκριμένα, έπειτα από επτά χρόνια καταργείται η επιλογή του Facebook αντί για φωτογραφία προφίλ ο χρήστης να έχει βίντεο επτά δευτερολέπτων.

Όπως τονίζεται, πρόκειται για μία επιλογή που δεν είναι ευρέως γνωστή στους χρήστες και επειδή δεν εφαρμόζεται συχνά, αναμένεται να καταργηθεί. Ο Ματ Ναβάρα, σύμβουλος μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε το στιγμιότυπο οθόνης από μήνυμα του Facebook που ενημερώνει τους χρήστες ότι καταργείται η δυνατότητα χρήσης βίντεο ως φωτογραφίας προφίλ.Αυτό θα εφαρμοστεί από τις 7 Φεβρουαρίου σύμφωνα με τον Ναβάρα. “Τα βίντεο στο προφίλ θα καταργηθούν. Αν δεν αντικαταστήσεις το βίντεο με φωτογραφία, στις 7 Φεβρουαρίου στιγμιότυπο του βίντεο θα γίνει η νέα φωτογραφία προφίλ σας” έγραψε συγκεκριμένα ο σύμβουλος social media. Η επιλογή χρήσης βίντεο στο προφίλ εφαρμόστηκε το 2015.

enikos.gr

error: Content is protected !!