Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος στον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο για ζώα συντροφιάς Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος στον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο για ζώα συντροφιάς
Σαλαμίνα, 28.01.2022 Έγινα δεκτός σήμερα από τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη. Ο Δήμος μας είχε αποστείλει επιστολή προς το Γραφείο του... Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος στον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο για ζώα συντροφιάς

Σαλαμίνα, 28.01.2022

Έγινα δεκτός σήμερα από τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ο Δήμος μας είχε αποστείλει επιστολή προς το Γραφείο του κου. Πρωθυπουργού ζητώντας την στήριξη του για την επάνδρωση του εξοπλισμού του πρότυπου ασθενοφόρου για τα αδέσποτα ζώα που απέκτησε ο Δήμος μας.

Το αίτημα μας έγινε δεκτό και το όχημα πλήρως επανδρωμένο είναι έτοιμο να τεθεί σε λειτουργία. Σημειώνουμε ότι ο Δήμος μας φρόντισε πέρσι 3.000 αδέσποτα και έχει προχωρήσει σε 293 υιοθεσίες αδέσποτων σκύλων.

Ευχαρίστησα θερμά τον κ. Δημητριάδη για το προσωπικό ενδιαφέρον του και την μέριμνα του για την υλοποίηση του αιτήματος μας και τον παρακάλεσα να μεταφέρει τις ευχαριστίες μου στον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη.

Πλέον, το ασθενοφόρο βρίσκεται στη διάθεσή του Δήμου Σαλαμίνας για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση και έκτακτων περιστατικών.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!