Γιώργος Πατούλης: “Ορισμένοι Δήμαρχοι οφείλουν να κάνουν την δουλειά τους και να μην λένε ψέματα!” Γιώργος Πατούλης: “Ορισμένοι Δήμαρχοι οφείλουν να κάνουν την δουλειά τους και να μην λένε ψέματα!”
“Ορισμένοι Δήμαρχοι, οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους και να μην λένε ψέματα! Θα πρέπει επιτέλους να ανταπεξέλθουν στις ευθύνες τους και να εξυπηρετήσουν... Γιώργος Πατούλης: “Ορισμένοι Δήμαρχοι οφείλουν να κάνουν την δουλειά τους και να μην λένε ψέματα!”

Ορισμένοι Δήμαρχοι, οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους και να μην λένε ψέματα!

Θα πρέπει επιτέλους να ανταπεξέλθουν στις ευθύνες τους και να εξυπηρετήσουν τους Δημότες τους!

Για 6η συνεχόμενη μέρα τα συνεργεία και οι ομάδες Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας παραμένουν επί ποδός και επιχειρούν με εντατικούς ρυθμούς καθαρίζοντας δρόμους, μαζεύοντας κλαδιά σε όλη την Αττική, με στόχο την επαναφορά της κανονικότητας, το συντομότερο δυνατό.

Η Περιφέρεια συνεχίζει να κάνει τη δουλειά της και πέραν των αρμοδιοτήτων της, συνδράμοντας έμπρακτα και το έργο των Δήμων.

Δεν ευθυνόμαστε εμείς ωστόσο εάν κάποιοι Δήμοι δεν κατάφεραν να καθαρίσουν τους δρόμους ευθύνης τους, καθώς δεν είχαν εξασφαλίσει το απαραίτητο αλάτι και τα μηχανήματα και δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να το παραδεχθούν, μετακυλίοντας τις ευθύνες τους στην Περιφέρεια Αττικής!”

Γιώργος Πατούλης

error: Content is protected !!