Στο λιμάνι του Πειραιά η γαλλική φρεγάτα «Provence» Στο λιμάνι του Πειραιά η γαλλική φρεγάτα «Provence»
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και θα παραμείνει έως την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, η γαλλική φρεγάτα πολλαπλών αποστολών (FREMM) «Provence» ενόψει της πραγματοποίησης ασκήσεων... Στο λιμάνι του Πειραιά η γαλλική φρεγάτα «Provence»

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και θα παραμείνει έως την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, η γαλλική φρεγάτα πολλαπλών αποστολών (FREMM) «Provence» ενόψει της πραγματοποίησης ασκήσεων με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Η Φρεγάτα του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού FS PROVENCE, θα παραμείνει στο λιμάνι του Πειραιά μέχρι την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ επισκέφθηκαν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, την Φρεγάτα του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού κατόπιν πρόσκλησης του Πρέσβη της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Πατρίκ Μεζονάβ και του Κυβερνήτη αυτής Πλοιάρχου Νικολά Βάντεμπρουκ.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την αποστολή και τις δυνατότητες της Φρεγάτας, καθώς και ξενάγηση στους χώρους της.

cnn.gr

error: Content is protected !!