Επιστολή προς τον ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τα προβλήματα στην λειτουργία του Δικτύου Οδοφωτισμού του νησιού απέστειλε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Επιστολή προς τον ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τα προβλήματα στην λειτουργία του Δικτύου Οδοφωτισμού του νησιού απέστειλε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 31.1.2022 Απέστειλα σήμερα επιστολή προς τον ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τα προβλήματα στην λειτουργία του Δικτύου Οδοφωτισμού που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε... Επιστολή προς τον ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τα προβλήματα στην λειτουργία του Δικτύου Οδοφωτισμού του νησιού απέστειλε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 31.1.2022

Απέστειλα σήμερα επιστολή προς τον ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τα προβλήματα στην λειτουργία του Δικτύου Οδοφωτισμού που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε πολλές περιοχές της Σαλαμίνας.  Η ευθύνη για τα προβλήματα αυτά ΔΕΝ είναι του Δήμου μας.

Ο Δήμος μας δια του αρμοδίου Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κου. Ν. Κόγια έχει ενημερώσει επανειλημμένως με σειρά ηλεκτρονικών μηνυμάτων τον ΔΕΔΔΗΕ.

Στην επιστολή μου αφενός μεν επεσήμανα ότι παρά την ενημέρωση δεν έχει λυθεί το πρόβλημα και ότι υφίστανται κίνδυνοι εξαιτίας του ελλιπούς φωτισμού του Δικτύου Οδοφωτισμού αφετέρου δε κάλεσα τον ΔΕΔΔΗΕ να προβεί άμεσα στην αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

error: Content is protected !!