Κλείνει σήμερα το θρυλικό ξενοδοχείο Hilton – Θα επανέλθει ως Conrad Κλείνει σήμερα το θρυλικό ξενοδοχείο Hilton – Θα επανέλθει ως Conrad
Hilton: Τέλος εποχής για το θρυλικό ξενοδοχείο Hilton Αθηνών (τουλάχιστον όπως το ξέραμε) καθώς αναστέλλει τη λειτουργία του σήμερα, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, προκειμένου... Κλείνει σήμερα το θρυλικό ξενοδοχείο Hilton – Θα επανέλθει ως Conrad

Hilton: Τέλος εποχής για το θρυλικό ξενοδοχείο Hilton Αθηνών (τουλάχιστον όπως το ξέραμε) καθώς αναστέλλει τη λειτουργία του σήμερα, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022, προκειμένου να συνεχιστεί η ανακατασκευή του.

Το ιστορικό κτίριο θα μετατραπεί σε πολυδιάστατο προορισμό με νέες χρήσεις από την Ιονική Ξενοδοχειακαι Επιχειρήσεις Α.Ε. της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου μετά τη συμφωνία με τον όμιλο Hilton.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, η ανακατασκευή του κτιριακού συγκροτήματος περιλαμβάνει:

-τη δημιουργία του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου Conrad που θα διαθέτει 280 δωμάτια και σουίτες

-τη δημιουργία 50 πολυτελών κατοικιών, οι οποίες θα λειτουργήσουν υπό τα brands Conrad Residences και Waldorf Astoria Residences της Hilton

Hilton: Μετονομάζεται σε Conrad

-τη συνολική ανάπλαση του τελευταίου ορόφου όπου θα φιλοξενηθούν εμπειρίες γαστρονομίας και ψυχαγωγίας

-επέκταση δίπλα στο χώρο της πισίνας, η οποία είχε συμπεριληφθεί και στον αρχικό σχεδιασμό της δεκαετίας του 1960

-τη δημιουργία θεματικών εμπορικών χώρων, εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας και ευεξίας, καθώς και σύγχρονης λέσχης μελών σε χώρους 5.500τ.μ.

Οι εργασίες ξεκίνησαν στα τέλη του 2020 σε τμήματα του ξενοδοχείου τα οποία σταμάτησαν τη λειτουργία τους και το σύνολο της ανακατασκευής αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024.

Το νέο όνομα

Η Hilton και η Ιονική Ξενοδοχειακή Α.Ε. ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο, την υπογραφή συμφωνίας για το νέο ξενοδοχείο και τις ιδιωτικές κατοικίες που θα δημιουργηθούν στο κέντρο της Αθήνας.

«Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός καινοτόμου προορισμού πόλης που θα συνδέσει δυναμικά την Αθήνα και τους κατοίκους της με τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, να επεκτείνουμε τη στρατηγική μας συνεργασία με τη Hilton και είμαστε βέβαιοι ότι η κληρονομιά του Hilton Athens μαζί με τη διεθνή τεχνογνωσία της Hilton θα συμβάλουν σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της πρωτεύουσας», είχε δηλώσει σχετικά με την συμφωνία ο Αχιλλέας. Β. Κωνσταντακόπουλος, πρόεδρος Δ.Σ. της Ιονικής Ξενοδοχειακής Α.Ε., προσθέτοντας ότι, «μετά από έξι δεκαετίες παρουσίας του Ηilton στην Ελλάδα και συνεργασίας με τον όμιλο που ίδρυσε ο Conrad Hilton, είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να το αποκαλούμε με το μικρό του όνομα: Conrad».

βίντεο: ΑΠΕ ΜΠΕ
dikastiko.gr

error: Content is protected !!