Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην Δόμνα Μιχαηλίδου -Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην Δόμνα Μιχαηλίδου -Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Σαλαμίνα, 1.02.2022 Συναντηθήκαμε σήμερα, μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Αμεα Σαλαμίνας κα. Γιούλη Κανάρη Καλιότσου και τον Διοικητικό Διευθυντή Ι. Σπηλιόπουλο, με... Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην Δόμνα Μιχαηλίδου -Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Σαλαμίνα, 1.02.2022

Συναντηθήκαμε σήμερα, μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Αμεα Σαλαμίνας κα. Γιούλη Κανάρη Καλιότσου και τον Διοικητικό Διευθυντή Ι. Σπηλιόπουλο, με την Υφυπουργό Εργασίας & Κοιν.Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας & Κοιν. Αλληλεγγύης κα. Δόμνα Μιχαηλίδου.

Συζητήσαμε θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία στην Σαλαμίνα. Με την συνεργασία και την στήριξη της κας.Υφυπουργού προγραμματίζουμε τις επόμενες δράσεις μας.

Οι συμπολίτες μας με αναπηρία έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους, αλλά έχουν ταυτόχρονα τις ίδιες δυνατότητες να συμμετέχουν στα πολλαπλά πεδία του πολιτικού και κοινωνικού συνόλου.

Εμείς πορευόμαστε με αυτό στην Σαλαμίνα του σήμερα και αυτήν που επιθυμούμε για το αύριο.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!