Δημόσιο ΚΑΤΗΓΟΡΩ στον ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ από την ΣΚΥΤΑΛΗ και την Μαρία Δημητριάδου Δημόσιο ΚΑΤΗΓΟΡΩ στον ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ από την ΣΚΥΤΑΛΗ και την Μαρία Δημητριάδου
Σε δημόσιο ΚΑΤΗΓΟΡΩ προέβηκε, μέσω των κοινωνικών δικτύων, η Μαρία Δημητριάδου για την περίπτωση της αργοπορίας στην αποδοχή από μέρους του Δήμου, του ιδιόκτητου... Δημόσιο ΚΑΤΗΓΟΡΩ στον ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ από την ΣΚΥΤΑΛΗ και την Μαρία Δημητριάδου

Σε δημόσιο ΚΑΤΗΓΟΡΩ προέβηκε, μέσω των κοινωνικών δικτύων, η Μαρία Δημητριάδου για την περίπτωση της αργοπορίας στην αποδοχή από μέρους του Δήμου, του ιδιόκτητου ακινήτου που είχε στην κατοχή του ο Σύλλογος μετά την διάλυση του Συλλόγου. Μεταξύ των άλλων στο Δημόσιο “ΚΑΤΗΓΟΡΩ” της αναφέρει¨:

“Ο σύλλογος ΣΚΥΤΑΛΗ προσπαθεί εδώ και ενάμιση έτος (!) να πείσει τον Δήμο Σαλαμίνας να αποδεχθεί την ΔΩΡΕΑ του κτηρίου στο οποίο στεγάζονταν τα γραφεία, στο Αιάντειο, ώστε να μεταφερθεί εκεί το τοπικό ΚΑΠΗ και να γλυτωσει και ο Δήμος από το έξοδο ενοικίων.

Είτε δια ζώσης είτε με κατάθεση εγγράφων με αρ.πρωτ. 24690/16-12-2020 η παντελής αδιαφορία της δημοτικής αρχής, μας ξάφνιασε και μας προξένησε αλγεινά συναισθήματα.

Φθάσαμε στο σημείο να απευθυνθούμε μέχρι και στην Αποκεντρωμένη, η οποία στις 03-01-2022 με έγγραφο (αρ.πρωτ. 431) προς τον ίδιο τον Δήμαρχο απαιτεί εντός 20 ημερών ενημέρωση και απαντήσεις για την συμπεριφορά απαξίωσης της προσφοράς μας.

Σήμερα μετά την λήξη της προθεσμίας φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Ουδεμία απάντηση έχουμε λάβει.

Ούτε έστω μια απλή δικαιολογία για αυτήν την παράξενη συμπεριφορά.

Κατηγορώ δημόσια τον Δήμαρχο Σαλαμίνας για πλήρη αδιαφορία στο θέμα της ΔΩΡΕΑΣ αυτής.

Κατηγορώ τον Δήμαρχο για την μη ενημέρωση μας στα πλαίσια που έθεσε η Αποκεντρωμένη και ορίζουν οι κανόνες χρηστής διοίκησης.

Στην ανάρτηση της και αφού παραθέτει τα ανάλογα έγγραφα και φωτογραφία του κτηρίου καλεί δημοσίως πλέον τον Δήμαρχο έστω και καθυστερημένα, να βρει χρόνο ανάμεσα στις φωτογραφίσεις του, να απαντήσει ως οφείλει.

error: Content is protected !!