«Καίει» η τιμή της βενζίνης: Νέες αυξήσεις έρχονται στα καύσιμα «Καίει» η τιμή της βενζίνης: Νέες αυξήσεις έρχονται στα καύσιμα
Σταθερά ανοδική πορείια ακολουθούν οι τιμές των καυσίμων, παρασύροντας τις τιμές όλων των καταναλωτικών αγαθών, «χτυπώντας» κυρίως τα λαϊκά νοικοκυριά. Οι αυξήσεις στις τιμές της βενζίνης, του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης αναμένεται... «Καίει» η τιμή της βενζίνης: Νέες αυξήσεις έρχονται στα καύσιμα

Σταθερά ανοδική πορείια ακολουθούν οι τιμές των καυσίμων, παρασύροντας τις τιμές όλων των καταναλωτικών αγαθών, «χτυπώντας» κυρίως τα λαϊκά νοικοκυριά.

Οι αυξήσεις στις τιμές της βενζίνης, του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης αναμένεται αν συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, πιέζοντας προς το ψυχολογικό όριο των 2 ευρώ στην αμόλυβδη.

«Η μέση τιμή σήμερα αγγίζει το 1,90 ευρώ πανελλαδικά, η οποία είναι πολύ υψηλή τιμή για την αμόλυβδη βενζίνη, όπως επίσης και για το πετρέλαιο θέρμανσης και το πετρέλαιο κίνησης, το οποίο είναι κόστος ενέργειας για όλα τα παραγόμενα προϊόντα αλλά και για τις παροχές υπηρεσιών οι οποίες ανεβάζουν το κόστος και έτσι αυτός που το πληρώνει τελικά είναι ο καταναλωτής» τόνισε, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο αντιπρόεδρος Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου.

cnn.gr

error: Content is protected !!