Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο
Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ΓιώργοςΠαναγόπουλος είχε την χαρά να επισκεφθεί τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.Ο κ. Θεοδωρικάκος... Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος
Παναγόπουλος είχε την χαρά να επισκεφθεί τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.
Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία έχουν στενή συνεργασία με τους Δήμους και στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε το ζήτημα της αστυνόμευσης στην Σαλαμίνα με πρωτοβουλία του Δημάρχου.
Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για την καλύτερη αστυνόμευση στο νησί. Με την στήριξη του κου. Θεοδωρικάκου άμεσα τα αποτελέσματα στο θέμα αυτό θα είναι ορατά.
Ο δήμαρχος δήλωσε “Στην Σαλαμίνα η επόμενη ημέρα σχεδιάζεται. Λειτουργούμε με πρόγραμμα και είναι στοχευμένο προς την καλύτερη καθημερινότητα μας. Συνεχίζουμε!”

error: Content is protected !!