Παραχωρείται η έκταση του ΝΑΤ στον Δήμο Μαραθώνος Παραχωρείται η έκταση του ΝΑΤ στον Δήμο Μαραθώνος
Επίσημα πλέον, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1829/12-1-2022 Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και του Υπουργού Περιβάλλοντος και... Παραχωρείται η έκταση του ΝΑΤ στον Δήμο Μαραθώνος

Επίσημα πλέον, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1829/12-1-2022 Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 138Β΄), παραχωρείται χωρίς αντάλλαγμα από τον e-ΕΦΚΑ στον Δήμο Μαραθώνος η έκταση του ΝΑΤ στο Μάτι.

Να τονίσουμε ότι η παραχώρηση γίνεται κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου του 2018.

Πρόκειται για έκταση εμβαδού περίπου 130 στρεμμάτων συμπεριλαμβανομένων των 3.500 τ.μ. κτιριακών εγκαταστάσεων που θα μετατραπεί σε μοναδικό πάρκο- πολυχώρο άθλησης και αναψυχής με υποδομές για οικογένειες, 3η ηλικία και ΑμεΑ, πάντα με σεβασμό προς την φύση.

Η ανάπλαση του χώρου, που αποτελεί προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου, θα αναβαθμίσει την Ανατολική Αττική και θα δώσει επιπλέον ανάσα ζωής στις πυρόπληκτες περιοχές μας και στους όμορους Δήμους.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την παραχώρηση όπως επίσης και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη για την απόφαση.

error: Content is protected !!