Σοβαρότατες καταγγελίες για την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Σοβαρότατες καταγγελίες για την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ)
Σοβαρότατες καταγγελίες για την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ακούστηκαν στην εκπομπή «Ελλάδα Καλημέρα» που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος. Η... Σοβαρότατες καταγγελίες για την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ)

Σοβαρότατες καταγγελίες για την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ακούστηκαν στην εκπομπή «Ελλάδα Καλημέρα» που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.

Η ΕΤΑΔ είναι μία από τις τρεις βασικές θυγατρικές της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) γνωστής και ως Υπερταμείο η οποία κατέχει τη μία και μοναδική μετοχή της ΕΤΑΔ.

Στην ΕΤΑΔ έχουν περιέλθει σχεδόν όλα τα κρατικά ακίνητα, διαχειρίζεται, δηλαδή, το real estate του ελληνικού δημοσίου.

Τα έσοδα της ΕΤΑΔ προέρχονται αποκλειστικά από τη διαχείριση αυτών των ακινήτων ενώ έχει τη δυνατότητα και να τα εκποιήσει προκειμένου να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα.

Στην ετήσια έκθεση αυξημένης εποπτείας της ελληνικής οικονομίας που συντάσσει η Κομισιόν περιλαμβάνεται και η αξιολόγηση της Κομισιόν.

Αυτό είναι το PODCAST με το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ελλάδα, καλημέρα» που παρουσιάζει καθημερινά (07.00-10.00) ο Αργύρης Ντινόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελλάδα 94,3 FM»:

www.antinews.gr

error: Content is protected !!