Πέρασε και από τη Σαλαμίνα ο Παναθηναϊκός Πέρασε και από τη Σαλαμίνα ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στο κλειστό Νίκος Γραμματικός απέναντι στη Σαλαμίνα με 6-1 και διατήρησε τις μαθηματικές... Πέρασε και από τη Σαλαμίνα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στο κλειστό Νίκος Γραμματικός απέναντι στη Σαλαμίνα με 6-1 και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες του για την πρώτη θέση (δεν εξαρτάται απ’ αυτόν, αλλά από το τι θα γίνει στο ματς του Φαλήρου με την ΑΕΚ), αλλά και για την 2η (αν νικήσει τον Δούκα), ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Futsal Super League.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σίμος, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ και ήταν σε δαιμονιώδη κατάσταση, ενώ ο γκολκίπερ Φέλλιος πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις. Η Σαλαμίνα πέτυχε μόλις ένα γκολ, αλλά δημιούργησε φάσεις για περισσότερα. Στους 42 βαθμούς έφτασαν οι πράσινοι, στους 16 έμειναν οι νησιώτες.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τον Σίμο, ο Σταφσουλάι ισοφάρισε, με τον Παπαευστρατίου να βάζει ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη. Ο Σίμος διαμόρφωσε το 3-1 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε άλλα τρία γκολ στο β’ μέρος, με το τελευταίο να είναι από ασίστ του Παούρη, ο οποίος επανήλθε στη δράση έπειτα από τρεις μήνες αποχή.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!