Βελτιωμένος ο καιρός αύριο στις περισσότερες περιοχές, με πρόσκαιρες βροχές στα νησιά Βελτιωμένος ο καιρός αύριο στις περισσότερες περιοχές, με πρόσκαιρες βροχές στα νησιά
Την Τετάρτη αναμένονται βροχές στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης, αλλά... Βελτιωμένος ο καιρός αύριο στις περισσότερες περιοχές, με πρόσκαιρες βροχές στα νησιά

Την Τετάρτη αναμένονται βροχές στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης, αλλά βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην υπόλοιπη χώρα.

   Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 7 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 12, στην Ήπειρο από -5 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -4 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 1 έως 15 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 3 έως 11 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

   Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 Μποφόρ και στα νότια πελάγη έως 7 Μποφόρ. Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 Μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

   Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το πρωί στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και δυτικά θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.

   Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια και χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 3-5 Μποφόρ και ενδεχομένως στα ανοικτά του Θερμαϊκού τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

   ΠΔΡ – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!