Ο Δήμος Σαλαμίνας εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ‘Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες’ Ο Δήμος Σαλαμίνας εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ‘Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες’
Σαλαμίνα, 9.02.2022 Ο Δήμος μας εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ‘Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες’. Ένα πρόγραμμα, χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. με τίτλο “Η νεολαία... Ο Δήμος Σαλαμίνας εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ‘Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες’

Σαλαμίνα, 9.02.2022

Ο Δήμος μας εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ‘Πολίτες, Ισότητα, Δικαιώματα και Αξίες’.

Ένα πρόγραμμα, χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. με τίτλο “Η νεολαία είναι το μέλλον μας” που αφορά νέους 18-30 ετών και που σκοπό έχει να δώσει τη δυνατότητα στους νέους να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της Ε.Ε.

Κύριες δράσεις του προγράμματος είναι το «Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Ταυτότητας» (ένα σε κάθε χώρα εταίρο), διάρκειας 3 ημερών με 180 συμμετέχοντες, που θα περιλαμβάνει συζητήσεις για την Ε.Ε., διαλέξεις εμπειρογνωμόνων, εργαστήρια, επισκέψεις μελέτης, εκθέσεις και διαγωνισμούς καθώς και το τελικό συνέδριο στην Πολωνία.

Ο Δήμος μας συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό μαζί με τους Δήμους Starachowice της  Πολωνίας, Faenza της Ιταλίας, Alzira της Ισπανίας και Santarem της Πορτογαλίας.

Στόχος μας πάντα η Σαλαμίνα της εξωστρέφειας, όπου οι νέοι έχουν φωνή.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

error: Content is protected !!