Ο Δήμος Σαλαμίνας παίρνει την πρωτοβουλία και ξεκινά το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας ΣΒΑΚ Ο Δήμος Σαλαμίνας παίρνει την πρωτοβουλία και ξεκινά το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας ΣΒΑΚ
Σαλαμίνα, 9.02.2022 Πόλη για τα αυτοκίνητα ή για τους Ανθρώπους ; Αυξάνεται ή Μειώνεται η κυκλοφορία στην Σαλαμίνα ; Τι γίνεται με την παράνομη... Ο Δήμος Σαλαμίνας παίρνει την πρωτοβουλία και ξεκινά το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας ΣΒΑΚ

Σαλαμίνα, 9.02.2022

Πόλη για τα αυτοκίνητα ή για τους Ανθρώπους ;

Αυξάνεται ή Μειώνεται η κυκλοφορία στην Σαλαμίνα ;

Τι γίνεται με την παράνομη στάθμευση και ιδιαίτερα στο Κέντρο του νησιού;

Μπορεί να γίνει καλύτερη η Δημόσια Συγκοινωνία ;

Τι μπορούμε να κάνουμε για να μετακινούνται οι μαθητές με μεγαλύτερη ασφάλεια ;

Πώς μπορούμε να μειώσουμε τα τροχαία ατυχήματα ;

Ο Δήμος Σαλαμίνας παίρνει την πρωτοβουλία και ξεκινά το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας ΣΒΑΚ με στόχο να δώσει λύσεις και απαντήσεις.

Ο σχεδιασμός για τη Βιώσιμη Κινητικότητα είναι ένας στρατηγικός τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων των σχετικών με τις μετακινήσεις και τις μεταφορές στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Η βιώσιμη κινητικότητα αφορά πρωτίστως τους τρεις βασικούς πυλώνες ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ-ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο σχεδιασμός για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα αποτελεί μία μακροπρόθεσμη στρατηγική που προάγει τους βιώσιμους τρόπους μεταφοράς.

Η Βιώσιμη κινητικότητα αποτελεί θεμέλιο της ανθρώπινης και πολιτισμένης ζωής, κάτι που ονειρευόμαστε για το νησί μας.

Συμμετέχουμε στον σχεδιασμό, δίνουμε νέα ανάσα στην Σαλαμίνα μας. Λειτουργούμε με πρόγραμμα και υπολογίζουμε την λεπτομέρεια.

Εκ Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!