O Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα υποδεχτεί κλιμάκιο της ΕΛΣΤΑΤ στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού O Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα υποδεχτεί κλιμάκιο της ΕΛΣΤΑΤ στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού
Σαλαμίνα, 11.02.2022 O Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα υποδεχτεί κλιμάκιο της ΕΛΣΤΑΤ στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας προκειμένου να ολοκληρωθεί... O Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα υποδεχτεί κλιμάκιο της ΕΛΣΤΑΤ στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού

Σαλαμίνα, 11.02.2022

O Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, θα υποδεχτεί κλιμάκιο της ΕΛΣΤΑΤ στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σαλαμίνας προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού.

Οι πολίτες που δεν κατάφεραν να αυτοαπογραφούν ή για οποιοδήποτε εν γένει λόγο να απογραφούν, μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο στην αίθουσα Δ.Μπόγρη από την Τρίτη 15/02/2022 έως και τη Δευτέρα 21/02/2022 μεταξύ των ωρών 09:00-15:00 και 17:00-19:00 για να δηλώσουν τα στοιχεία τους στο κλιμάκιο της ΕΛΣΤΑΤ.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα της τηλεφωνικής απογραφής μέσω του τηλεφώνου 213 202 7349.

Θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας, κ.λ.π.). Οι πολίτες θα πρέπει να φέρουν κατά την είσοδό τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου τριμήνου, ή αρνητικό rapid test τελευταίου 48ώρου.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!