Ο Δήμος Σαλαμίνας συμμετέχει στην συγκέντρωση βιβλίων μαζί με 40 Δήμους της Αττικής το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ο Δήμος Σαλαμίνας συμμετέχει στην συγκέντρωση βιβλίων μαζί με 40 Δήμους της Αττικής το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Σαλαμίνα, 12.02.2022 Ο Δήμος Σαλαμίνας συμμετέχει στην συγκέντρωση βιβλίων μαζί με 40 Δήμους της Αττικής το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΟΛΟΙ... Ο Δήμος Σαλαμίνας συμμετέχει στην συγκέντρωση βιβλίων μαζί με 40 Δήμους της Αττικής το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Σαλαμίνα, 12.02.2022

Ο Δήμος Σαλαμίνας συμμετέχει στην συγκέντρωση βιβλίων μαζί με 40 Δήμους της Αττικής το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Σκοπός της δράσης είναι να δημιουργηθούν ή να ενισχυθούν βιβλιοθήκες που λειτουργούν σε κάθε Δήμο, σε μορφή κοινωνικής βιβλιοθήκης, όπως βιβλιοθήκες σε ΚΑΠΗ ή οπουδήποτε χρειάζεται να συγκεντρωθούν βιβλία.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Σαλαμίνας.

Για να δείτε το σημείο συγκέντρωσης του Δήμου που σας ενδιαφέρει, μπείτε στο oloimaziboroume.gr

Ξαναδώστε ζωή στα βιβλία που διαβάσατε και αγαπήσατε.

Χαρίστε τα!

Εκ Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!