Θανάσης Αλαΐσκας: Η αναβάθμιση του γηπέδου Αμπελακίων συνεχίζεται λύνοντας προβλήματα λειτουργίας. Θανάσης Αλαΐσκας: Η αναβάθμιση του γηπέδου Αμπελακίων συνεχίζεται λύνοντας προβλήματα λειτουργίας.
Παραλάβαμε ένα φρέσκοανακαινισμένο γήπεδο αλλά δεν σταθήκαμε εκεί . Ύστερα απ’ την αντικατάσταση όλων των pillars και της καλωδίωσης που ξεκίνησαμε το πρώτο έτος... Θανάσης Αλαΐσκας: Η αναβάθμιση του γηπέδου Αμπελακίων συνεχίζεται λύνοντας προβλήματα λειτουργίας.

Παραλάβαμε ένα φρέσκοανακαινισμένο γήπεδο αλλά δεν σταθήκαμε εκεί .

Ύστερα απ’ την αντικατάσταση όλων των pillars και της καλωδίωσης που ξεκίνησαμε το πρώτο έτος θητείας μας , αντικαταστήσαμε όλους τους προβολείς που εκτός απ’ το να καταναλώνουν χιλιάδες watt και να καίγονται καθημερινά δεν πρόσφεραν τίποτα άλλο .

Σήμερα το γήπεδο διαθέτει ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει με ελάχιστη κατανάλωση και μέγιστη απόδοση !

Τοποθετήσαμε ένα air condition στα αποδυτήρια των γηπεδούχων και άλλο ένα στα γραφεία των Σαλαμινομάχων.

Τοποθετήσαμε άλλους 2 ηλιακούς θερμοσίφωνες για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες .

Προμηθεύτηκαμε ένα isobox για χρήση 3ου αποδυτήριου

Προμηθεύτηκαμε έναν ψύκτη απαλλάσσοντας τις ομάδες απ’ το κόστος αγοράς εμφιαλωμένων νερών κάθε μήνα .

Προμηθεύτηκαμε έναν απινιδωτη τελευταίας γενιάς πλήρως αυτόματο . Δεν σταθήκαμε εκεί , σε συνεργασία με το παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Σαλαμίνας εκπαίδευσαμε εκπροσώπους ομάδων εντελώς Δωρεάν με αποτέλεσμα την πιστοποίηση τους .

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω άλλη μια φορά δημόσια τον εκπληκτικό συνεργάτη μου Χρήστο Μαμμή που σχεδόν δύο χρόνια έχει κάνει το γήπεδο δεύτερο του σπίτι .

Εξαιτίας όλων των παραπάνω είμαστε υπερήφανοι που έχουμε αυτό το στολίδι στο νησί μας και παίρνουμε κάθε εβδομάδα τα εύσημα από τις φιλοξενούμενες ομάδες .

error: Content is protected !!