Έως τις 16/2 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Έως τις 16/2 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Παρατείνεται μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2022 η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο... Έως τις 16/2 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Παρατείνεται μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2022 η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 540 θέσεις εργασιακών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU. Η παράταση δίνεται, καθώς, λόγω εργασιών της γενικής γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, οι ψηφιακές υπηρεσίες θα είναι εκτός λειτουργίας από την Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022, στις 17:00, έως και την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022, στις 18:00.

   Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η νέα προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022, στις 23:59.

   Για τη δημόσια πρόσκληση, τα παραρτήματα και τις οδηγίες υποβολής της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

   Γ.Μπ. – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!