Η πίτα της “Αλληλεγγύης για Όλους” Η πίτα της “Αλληλεγγύης για Όλους”
Το παράρτημα Σαλαμίνας της “Αλληλεγγύης για Όλους” έκοψε την Κυριακή 13/02/2022 την πίτα της. Σε μια λιτή, ζεστή συγκέντρωση στα γραφεία της, οι φίλοι... Η πίτα της “Αλληλεγγύης για Όλους”

Το παράρτημα Σαλαμίνας της “Αλληλεγγύης για Όλους” έκοψε την Κυριακή 13/02/2022 την πίτα της. Σε μια λιτή, ζεστή συγκέντρωση στα γραφεία της, οι φίλοι και τα μέλη της πρόσφεραν κεράσματα, αντάλλαξαν ευχές κι ελπίδες για ένα αύριο με ανθρωπιά, μοίρασμα και αλληλεγγύη. Για ένα αύριο όπου ο φόβος, ο ατομισμός, η απομόνωση θα δώσουν τη θέση τους στην ελπίδα, στη συλλογικότητα, στις ανθρώπινες σχέσεις. Κομμάτια στην πίτας μας κόπηκαν για τους φτωχούς, τους άνεργους, τους αρρώστους, τους πρόσφυγες και όσους υποφέρουν. Το φλουρί έτυχε στους υπό απόλυση υγειονομικούς! Ας ευχηθούμε αυτός ο συμβολισμός να προμηνύει και την πραγματική νίκη στον αγώνα τους για δικαίωση.

((Ευχαριστούμε όσους προσέφεραν πράγματα για το μπουφέ και για το μπαζάρ μας, την Αιμιλία, τη Φωτεινή, τη Μαριλένα, τη Ναυσικά … και ιδιαίτερα τον ΠΕΡΙΒΟ Σαλαμίνας: χειροποίητα είδη δώρων, καλλυντικά, βιβλία και άλλα πολλά).

Ιδιαίτερα σήμερα, όπου η ακρίβεια, η ανεργία, η επισφαλής εργασία μαστίζουν όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας, η Αλληλεγγύη πρέπει να είναι το όπλο όλων μας.

error: Content is protected !!