Το μυστηριώδες UFO που πετούσε για 2 ώρες – Το viral βίντεο και οι θεωρίες συνωμοσίας Το μυστηριώδες UFO που πετούσε για 2 ώρες – Το viral βίντεο και οι θεωρίες συνωμοσίας
Οι κυνηγοί… εξωγήινων έμειναν έκπληκτοι με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δείχνουν ένα «διογκωμένο τρίγωνο UFO» να παραμονεύει πάνω από μια μεγάλη πόλη του Πακιστάν για... Το μυστηριώδες UFO που πετούσε για 2 ώρες – Το viral βίντεο και οι θεωρίες συνωμοσίας

Οι κυνηγοί… εξωγήινων έμειναν έκπληκτοι με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δείχνουν ένα «διογκωμένο τρίγωνο UFO» να παραμονεύει πάνω από μια μεγάλη πόλη του Πακιστάν για δύο ώρες.about:blank

Το ασυνήθιστο αντικείμενο εντοπίστηκε να περιφέρεται στον ουρανό του Ισλαμαμπάντ, μέρα μεσημέρι, όπως αναφέρει η NY POST.

Ο Arslan Warraich, που τράβηξε τις φωτογραφίες, υποστηρίζει ότι πέρασε δύο ώρες βλέποντας το αντικείμενο, τριγωνικού σχήματος, να αιωρείται πάνω από την πρωτεύουσα.

Ο 33χρονος μαγεύτηκε από το ασυνήθιστο αντικείμενο και κατέγραψε το UFO να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τον καθαρό εναέριο χώρο για πάνω από 12 λεπτά από διαφορετικές γωνίες για να έχει την καλύτερη θέα.

Ο Αρσλάν εξήγησε: «Ακόμα δεν ξέρω τι ήταν. Το γύρισα για πάνω από 12 λεπτά σε διαφορετικές ώρες, έβγαλα δεκάδες φωτογραφίες και το παρατήρησα για περίπου 2 ώρες. Σε γυμνό μάτι φαινόταν σαν ένας μαύρος στρογγυλός βράχος, αλλά καθώς έκανα μεγέθυνση, μπορούσα να δω ότι είχε περίπου το σχήμα ενός τριγώνου με ένα σαφές εξόγκωμα στην κορυφή προς την πλάτη. Ήταν συμπαγές μαύρο και δεν είχε αιχμηρές άκρες. Δεν αντανακλούσε πολύ φως και δεν εξέπεμπε φως το ίδιο».

UFO

Στα εκπληκτικά πλάνα, το αντικείμενο φαίνεται να κρέμεται ακίνητο πάνω από τη φασαρία της πρωτεύουσας. Στη συνέχεια, μια μύγα και πολλά πουλιά πέρασαν επίσης από το πλάνο, δείχνοντας τη σαφή διαφορά με το μακρινό UFO.

Ο Αρσλάν πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά ξέρω τι δεν ήταν – δεν ήταν πουλί. Στην πραγματικότητα είχα πουλιά στο κλιπ, ενώ γύριζα αυτό το πράγμα. Πετάω ο ίδιος drone, οπότε ξέρω ότι δεν ήταν ούτε εμπορικό drone. Και δεν έχει νόημα για τον στρατό μας να πετά μυστικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από μια πολυτελή περιοχή του Ισλαμαμπάντ όπου ζουν οι περισσότεροι από τον στρατό και τους κυβερνητικούς αξιωματικούς».

UFO
Ένα από τα στιγμιότυπα που καταγράφηκαν

“Σπάνιο στιγμιότυπο με UFO”

Αφού μοιράστηκε το συναρπαστικό βίντεο στο διαδίκτυο, προκάλεσε φρενίτιδα στους συναδέλφους του, κυνηγούς UFO.

Ένας θαυμαστής έγραψε: «Η μαγνητοσκόπηση είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο για το τεχνικό επίτευγμα μιας τέτοιας εκτεταμένης σωματικής προσπάθειας για την παρακολούθηση  για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και για τον εκτεταμένο λεκτικό σχολιασμό και την περιγραφή του γεγονότος. Καταλαβαίνετε πόσο σπάνιο είναι ένα έγγραφο σαν αυτό;»

Ένας άλλος θεατής πρόσθεσε: “Έτσι συλλαμβάνεις ένα UFO!”

Ενώ ένας τρίτος θεωρητικός συνωμοσίας πρότεινε ότι το αντικείμενο με ενδιαφέρον σχήμα ταίριαζε τέλεια με μια θέαση που είχαν στη Νέα Υόρκη.

Έγραψαν: «Ήταν ακριβώς έτσι, χωρίς φώτα που αναβοσβήνουν, απλώς ήταν στον ουρανό για περίπου τέσσερα λεπτά και μετά ανέβηκε μέχρι να εξαφανιστεί τελείως».

enikos.gr

error: Content is protected !!