Άμεση επέμβαση του Δήμου Σαλαμίνας σε ρύπανση σε θαλάσσια περιοχή του νησιού σήμερα, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 Άμεση επέμβαση του Δήμου Σαλαμίνας σε ρύπανση σε θαλάσσια περιοχή του νησιού σήμερα, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022
Σαλαμίνα, 27.02.2022 Τις πρώτες πρωινές ώρες ο Δήμος Σαλαμίνας ενημερώθηκε για ρύπανση στη θαλάσσια περιοχή του Αίας Κλαμπ. Άμεσα έσπευσαν η Διοίκηση και το... Άμεση επέμβαση του Δήμου Σαλαμίνας σε ρύπανση σε θαλάσσια περιοχή του νησιού σήμερα, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Σαλαμίνα, 27.02.2022

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο Δήμος Σαλαμίνας ενημερώθηκε για ρύπανση στη θαλάσσια περιοχή του Αίας Κλαμπ. Άμεσα έσπευσαν η Διοίκηση και το προσωπικό του Λιμενικού Ταμείου και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας.

Με την έγκαιρη παρέμβαση μας και την συνδρομή κατοίκων και του τοπικου συλλόγου, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα άμεσα. Το Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας έχει ήδη σχηματίσει δικογραφία για την αναζήτηση των υπευθύνων.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, δήλωσε: «Οι υπηρεσίες μας έδρασαν άμεσα και αποτελεσματικά. Αναμένουμε να βρεθούν οι υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν αναλόγως».

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!