Μια πολύ σημαντική τηλεδιάσκεψη με την Αντιπεριφέρεια Νήσων για το τουριστικό μέλλον της Σαλαμίνας Μια πολύ σημαντική τηλεδιάσκεψη με την Αντιπεριφέρεια Νήσων για το τουριστικό μέλλον της Σαλαμίνας
Μια πολύ σημαντική τηλεδιάσκεψη έγινε σήμερα από την Αντιπεριφέρεια Νήσων, την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής και του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας. Το θέμα αφορούσε... Μια πολύ σημαντική τηλεδιάσκεψη με την Αντιπεριφέρεια Νήσων για το τουριστικό μέλλον της Σαλαμίνας

Μια πολύ σημαντική τηλεδιάσκεψη έγινε σήμερα από την Αντιπεριφέρεια Νήσων, την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής και του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας.

Το θέμα αφορούσε την ενημέρωση του εμπορικού συλλόγου για εκθέσεις που συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικής καθώς και τρόπους προώθησης θεματικού τουρισμού.

Ο τουρισμός των νησιών μας παραμένει κύρια προτεραιότητα για την Περιφέρεια Αττικής. Συζητήθηκε επίσης η προοπτική εκμετάλλευσης της κρουαζιέρας που φτάνει στο κοντινό λιμάνι του Πειραιά για ημερήσιες εκδρομές των τουριστών στο νησί.

Στην σύσκεψη, πέρα από την Αντιπεριφέρεια Νήσων , από τον Εμπορικό σύλλογο Σαλαμίνας συμμετείχαν:

Ο Πρόεδρος , κ. Σπετσιωτάκης Κώστας

Ο Αντιπρόεδρος, κ. Τούτσης Σταύρος

Ο υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων, κ. Χρυσοβέργης Χαράλαμπος

Από την Διεύθυνση Τουρισμού Περιφέρειας

Η κ. Κολυβά Αθηνά, Αν.Προισταμενη Διεύθυνσης

Η κ. Σιώτα και η κ. Παντελούς Μαρία, Αν. Προισταμενη Τμήματος Τουριστικής προβολής.

error: Content is protected !!