Νέες συμβάσεις για τους 108 υπαλλήλους που εργάζονται στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Νέες συμβάσεις για τους 108 υπαλλήλους που εργάζονται στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Νέες συμβάσεις για τους 108 υπαλλήλους που εργάζονται στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, με σκοπό τη βοήθεια και την ανακούφιση των... Νέες συμβάσεις για τους 108 υπαλλήλους που εργάζονται στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Νέες συμβάσεις για τους 108 υπαλλήλους που εργάζονται στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, με σκοπό τη βοήθεια και την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Νέοι στόχοι, νέα όνειρα, νέες ελπίδες και προσδοκίες μετά από μία δύσκολη περίοδο γεμάτη πρωτόγνωρες εμπειρίες που κληθήκαμε περισσότερο από ποτέ να δώσουμε το παρών και να σταθούμε στο πλευρό όλων όσοι το χρειάζονται.

Σε μία περίοδο που προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε για να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα νέο κτίριο 6 οροφο για την αντιμετώπιση της φτώχειας στα Καμίνια του Πειραιά με Κοινωνικό Εστιατόριο και Κοινωνική Κουζίνα με δυνατότητα παραγωγής 2000 μερίδων φαγητού ημερησίως, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, 2 Κοινωνικά Ιατρεία, 2 Κοινωνικά Υπνωτήρια και 2 Ανοικτά Κέντρα Ημέρας Αστέγων ΑΚΗΑ.

Στο κτίριο στεγάζεται ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, αλλά και ο πολυχώρος Πολιτισμού και Αλληλεγγύης “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη” με δράσεις που πάντα έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες αυτού. Επίσης, στην ήδη υπάρχουσα δομή στη Νίκαια, έγιναν έργα επέκτασης και εκσυγχρονισμού των χώρων μας, με στόχο τη βελτίωση και τη μέγιστη λειτουργικότητά τους.

error: Content is protected !!