Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Θανάσης Μακρής Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Θανάσης Μακρής
Αποφαση Δημαρχου 40/1-3-2022 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε 1. Αποδεχόμαστε την παραίτηση του κ. Μακρή Αθανάσιου του... Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Θανάσης Μακρής

Αποφαση Δημαρχου 40/1-3-2022

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

1. Αποδεχόμαστε την παραίτηση του κ. Μακρή Αθανάσιου του Παναγιώτη. από το αξίωμα τουτακτικού μέλους του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Σαλαμίνας που είχε εκλεγεί ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ», καταλαμβάνοντας έδρα της εκλογικής περιφέρειας Σαλαμίνας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
Ταχ.Δ/νση : Λεωφ. Κων. Καραμανλή & Αμμοχώστου 1- Σαλαμίνα
Τ.Κ. : 18900
Πληροφορίες : Ζ. Κουλουριώτης
Τηλέφωνο : 213 20 27 375
e mail : act@salamina.gov.gr

2. Κάθε απόφαση Δημάρχου περί ανάθεσης αρμοδιοτήτων ως εντεταλμένου Συμβούλου στον Μακρή Αθανάσιο του Παναγιώτη, από σήμερα 01/03/2022 παύει να ισχύει.

3. Καλούμε για την πλήρωση της κενής θέσης, την αμέσως επόμενη κατά σειρά αναπληρωματικήΣύμβουλο του συνδυασμού «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» στην εκλογική περιφέρεια Σαλαμίνας κα. Αγγουράκη Αικατερίνη του Δημητρίου, η οποία πρέπει να προσέλθει μέσα σε πέντε (5) ημέρες σε μας για να ορκιστεί και να αναλάβει τα καθήκοντά της.

4. Σε περίπτωση μη αποδοχής θα κληθεί ο αμέσως επόμενος αναπληρωματικός σύμφωνα με την υπ΄αρ. 2336/2019 Απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά και ούτω καθ΄ εξής έως την πλήρωση της κενής θέσης.

error: Content is protected !!