Τεχνολογίες που εξασφαλίζουν το απόρρητο της συνομιλίας Τεχνολογίες που εξασφαλίζουν το απόρρητο της συνομιλίας
Βαρκελώνη: Έξυπνα κινητά με δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης επαγγελματικών φωτογραφιών και κινηματογραφικού βίντεο υψηλής ανάλυσης – Τεχνολογίες που εξασφαλίζουν το απόρρητο της συνομιλίας Έξυπνα κινητά... Τεχνολογίες που εξασφαλίζουν το απόρρητο της συνομιλίας

Βαρκελώνη: Έξυπνα κινητά με δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης επαγγελματικών φωτογραφιών και κινηματογραφικού βίντεο υψηλής ανάλυσης – Τεχνολογίες που εξασφαλίζουν το απόρρητο της συνομιλίας

Έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smartphones) που ενσωματώνουν μεταξύ άλλων, όλες τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και τα μετατρέπουν σε επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές υψηλών προδιαγραφών, που ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα παράλληλης κινηματογραφικής λήψης κινηματογραφικών βίντεο, παρουσίασε σήμερα η Honor στη Βαρκελώνη, στο μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογιών, το Mobile World Congress (MWC).

   Ειδικότερα, παρουσιάζοντας την σειρά έξυπνων κινητών Honor Magic4 Series (που αποτελείται από το HONOR Magic4 και το HONOR Magic4 Pro) ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων ότι βασισμένο σε αλγόριθμο που αναπτύχθηκε από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας, το HONOR Magic4 Pro μπορεί να τραβήξει εικόνες πραγματικά υψηλής ποιότητας, ταυτόχρονα κατά τη λήψη βίντεο, η οποία δεν περιορίζεται από την ποιότητα εγγραφής βίντεο, όπως συνηθίζεται σε άλλα έξυπνα κινητά τηλέφωνα.

   Επίσης, μεταξύ άλλων, τα νέα έξυπνα κινητά τηλέφωνα δίνουν μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και στην διασφάλιση της ιδιωτικότητας/απορρήτου κατά την διάρκεια της χρήσης τους. Ειδικότερα, προσφέροντας στο HONOR Magic4 Pro, κάνει το ντεμπούτο της μια ολοκαίνουργια λειτουργία, το «Privacy Calling», όπου με την υποστήριξη σύγχρονης τεχνολογίας η οθόνη και ο δέκτης συνεργάζονται για να προσαρμόσουν την ένταση του εισερχόμενου ήχου, ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά περιβάλλοντα, διασφαλίζοντας ότι ακόμα κι αν ο χρήστης βρίσκεται σε ένα ήσυχο περιβάλλον, όπως το ασανσέρ, οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα του δεν μπορούν να ακούσουν τη φωνή του καλούντος.  
 
Επίσης το σύστημα διπλής ασφάλειας της σειράς Honor Magic4, που αναπτύχθηκε από κοινού με την Qualcomm, παρέχει βελτιωμένες απαιτήσεις ασφαλείας για βασικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Η σειρά είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα ανεξάρτητο τσιπ ασφαλείας, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια για κωδικούς πρόσβασης και βιομετρικά στοιχεία όπως αναγνωριστικά προσώπου και δακτυλικά αποτυπώματα. Η κάμερα 3D βάθους του Honor Magic4 Pro, αξιοποιεί περαιτέρω τα βιομετρικά στοιχεία 3D αναγνώρισης προσώπου, για να παρέχει ασφάλεια και προστασία υψηλού επιπέδου.  

   Μεταξύ άλλων, η οθόνη του HONOR Magic4 Pro, μπορεί να εμφανίσει έως και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα, επιτυγχάνει αυτόματη και σε πραγματικό χρόνο μετατροπή από SDR σε HDR και αυξημένο ρυθμό καρέ με αντιστάθμιση κίνησης, παρέχοντας, όπως επισημάνθηκε, μια αυθεντική εμπειρία προβολής για όλους τους τύπους περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων βίντεο υψηλής ευκρίνειας, γραφικά, ταινίες, παιχνίδια και άλλα. Είναι επίσης ιδανική για όσους περνούν πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη, ελαχιστοποιώντας την καταπόνηση των ματιών 

   Το HONOR Magic4 Pro θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά το 2ο τρίμηνο του έτους.  

   Η HONOR παρουσίασε επίσης το έξυπνο ρολόι HONOR Watch GS 3 που ζυγίζει μόλις 44 γραμμάρια και διαστάσεις 10,5 χιλιοστά, που υποστηρίζει περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης, παρέχοντας δυνατότητες ακριβούς παρακολούθησης διαδρομής από το ενσωματωμένο L1/L5 Dual Frequency GNSS (Παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα πλοήγησης) όταν ο κάτοχός του τρέχει, κάνει ποδήλατο ή πεζοπορία σε εξωτερικούς χώρους. 

   Η HONOR ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία των νέων ακουστικών HONOR Earbuds 3 Pro που μεταξύ άλλων διαθέτουν δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος.

    
Α.Λ – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!